6.12.2021

Aluevaaliehdokas

Päätin pyynnöstä lähteä ehdolle. Toimin nyt Ruskon kunnanhallituksen puheenjohtajana ja toisen kauden valtuutettuna Ruskolla. Muutimme Ruskolle vajaa kymmenen vuotta sitten Turusta ja olen ollut varavaltuutettuna myös Turussa sekä paikallisyhdistysten puheenjohtajistossa molemmilla paikkakunnilla. 

Olen 39-vuotias henkilöstöpäällikkö Lounais-Suomen poliisilaitoksella. Isä kolmelle lapselle ja aviomies vaimolle.  Työurani olen tehnyt poliisissa, nuoremmasta konstaapelista rikosylikomisarioksi ja sittemmin henkilöstöpäälliköksi ja vuodenvaihteessa aloitan hallintopäällikkönä Lounais-Suomen poliisilaitoksella. 

Olen ehdolla, sillä maakuntavaltuustot päättävät tärkeistä sosiaali-ja terveyspalveluista sekä pelastuksen toimialasta. Kyseessä on Suomen historian suurin palvelujärjestelmän muutos ja hallinon uudistus.  

Ensinnäkin maakuntavaltuustossa tulee pitää tarkka huoli varsinaissuomalaisten rahoista ja toiminnan järkevyydestä sekä resurssien järkevästä kohdentamisesta. Asiakas tulee laittaa keskiöön ja muokata hyvinvointialueen prosessit asiakkaan näkökulmasta. Nyt on lähdetty rakenne edellä uudistukseen, ja tähän on tultava muutos. Palveluja on jatkossakin tuotettava lähellä, mutta myös täydentäen digitaalisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä äänestäjän pitäisi vielä tietää ennen vaalipäivää?

Tiistaina päättyi ennakkoäänestys, joka aluevaaleissa oli vain viikon mittainen. Äänensä on antanut noin 26 prosenttia äänioikeutetuista. Ku...